Air Moldova aderă la BSP Cipru

Publicat la 03 Aug 2011, 09:04; 2017 afişări
Air Moldova aderă la BSP Cipru

Compania aeriană "Air Moldova" a aderat la BSP* Cipru, planul de regularizare şi plată ( eng. Billing and Settlement Plan), care permite vânzarea biletelor de avion pentru cursele "Air Moldova" pe teritoriul insulei Cipru, prin intermediul reţelei de agenţii membre ale sistemului BSP. Reţeaua de vânzări cuprinde 120 agenţii acreditate IATA.


În Cipru "Air Moldova" efectuează vânzări prin intermediul propriei reprezentaţe din oraşul Larnaca. Avantajele integrării „Air Moldova" la sistemul BSP Cipru ţin de reducerea costurilor implicate de facturări şi încasări, posibilitatea unui control financiar mai eficient, ceea ce condiţionează minimizarea costurilor administrative. Sistemul BSP oferă posibilitatea prelucrării biletelor electronice, prin existenţa stocului de documente de trafic standardizate.

Aderarea companiei "Air Moldova" la sistemul BSP Cipru a contribuit esenţial la extinderea reţelei de vânzări pe teritoriul Ciprului. Acum biletele de avion la cursele "Air Moldova", precum şi la cursele companiilor partenere, în baza acordurilor SPA (Special Prorate Agreement), pot fi achiziţionate în toate agenţiile de vânzări acreditate din Cipru. Deasemenea, aderarea la BSP Cipru face parte din strategia de extindere a canalele de vânzare a companiei aeriene "Air Moldova".

În prezent "Air Moldova" participă la planul de regularizare şi plată (BSP) din 14 ţări - Marea Britanie, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Spania, Portugalia, România, Turcia, Franţa, Canada, Austria, Rusia şi Cipru. În 2009 "Air Moldova" a aderat la sistemul de decontări ARC (Airline Reporting Corporation), care permite vânzarea biletelor la cursele "Air Moldova" pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, Puerto Rico, Insulelor Virgine şi Samoa de Est. În anul 2011 compania aeriană "Air Moldova" a aderat la sistemul BSP Austria şi BSP Rusia.

Lista de curse operate de "Air Moldova" include 20 destinaţii directe, spre Frankfurt, Viena, Istanbul, Lisabona, Madrid, Bucureşti, Londra, Atena, Larnaca, Roma, Milano, Verona, Paris, Moscova, Sankt-Peterburg, Munchen, Kiev, Varna, Soci şi Antalya, oferind pasagerilor săi 2 clase de deservire: Econom şi Business.

* BSP este un sistem de circulaţie monetară care simplifică procedurile de vânzare, raportare şi decontare între companiile aeriene şi agenţii de vânzare certificaţi de către IATA. Cheia funcţionării BSP este utilizarea unor documente standard de transport (Standard Traffic Document) în locul biletelor individuale din propriul stoc al fiecărei companii.

Air Moldova
Tel: + 373 22 52 55 02
Email: info@airmoldova.md
Web: http://airmoldova.md
Adresa: Dacia bd. 80 ⁄ 2, Airport, MD 2026, Chisinau, Moldova
Vezi şi alte comunicate
În Moldova vor fi comemorate Victimele Holocaustului

Ţinînd cont de practicile instituite în statele europene, istoria şi modelul de convieţuire paşnică a minorităţilor naţionale în Republica Moldova şi cu prilejul Zilei comemorării victimelor Holocaustului (27 ianuarie), în conformitate cu Decizia Guvernului din 28 octombrie 2015 şi Hotărîrea Parlamentului Republicii Moldova Nr. 210 din  26.11.2015, Biroul Relaţii Interetnice în parteneriat cu Comunitatea Evreiească din Republica Moldova organizează, în perioada 23 ianuarie - 24 februarie curent, un şir de acţiuni menite să comemoreze victimele Holocaustului.

 

La Chișinău va avea loc Conferința privind protecția minorităților naționale

La data de 22 decembrie curent, ora 16.00, în incinta sediului "SUMMIT" (str. Tighina 49/3) etajul 2, va avea loc Conferința privind protecția minorităților naționale. Evenimentul este organizat de către Biroul Relaţii Interetnice, în parteneriat cu Consiliul Coordonator al conaţionalilor ruşi, cu prilejul celor 15 ani de la adoptarea Legii Republicii Moldova cu privire la drepturile persoanelor aparţinînd minorităților naționale și la statutul juridic al organizațiilor lor.

 

Igor Dodon: Curtea Constituțională a confirmat legalitatea votului majorităţii cetăţenilor în scrutinul prezidențial

Astăzi, îndată ce Curtea Constituţională a validat alegerile prezidențiale din 13 noiembrie, curent, Preşedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon a susţinut un briefing.

Socialiştii au înaintat o moţiune simplă de cenzură împotriva activităţii ministrului Educaţiei, Corina Fusu

Astăzi, în cadrul şedinţei Parlamentului RM, fracţiunea PSRM a înaintat o moţiune simplă de cenzură împotriva activităţii ministrului Educaţiei, Corina Fusu, care a permis o serie de încălcăro grave în cadrul ministerului pe care îl conduce.

Deputaţii socialişti: Guvernarea intenţionează să majoreze tarifele la energia termică şi electrică cu cel puţin 30 la sută. Socialiştii vor face totul ca să nu admită acest fapt.

Astăzi deputaţii în Parlamentul RM din fracţiunea PSRM, Vladimir Golovatiuc, Vlad Batrîncea şi consilierul municipal socialist, Alexandru Comarov au susţinut o conferinţă de presă cu tema: ”Majorarea tarifelor. Genocidul social continuă”, prin care au atenţionat societatea că Guvernarea intenționează să majoreze semnificativ tarifele la energia termică şi electrică începînd cu 1 ianuarie 2017 . Socialiştii au declarat că vor întreprinde toate măsurile posibilie pentru a nu admite aceste lucruri.

Socialiștii vor vota pentru transferul competenței de numire a Procurorului General către Președintele țării

Astăzi a avut loc şedinţa fracţiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova în cadrul căreia au fost puse în discuţie mai multe chestiuni importante, inclusiv a fost examinată poziţia privind iniţiativa de transfer a competenţei de numire a Procurorului General către Președintele țării.


Alte comunicate

Autentificare

Ai uitat parola? | Cont nou

Studii

Aplică acum la Programul de sporire a calificării managerilor Moldova - Austria
Scopuri și rezultate Programul 2016 constă din două etape. Pe parcursul  primei etape...
Seminar aplicativ-practic "Vanzari on-line", 25-26 februarie 2016
Centrul de formare antreprenoriala Va invita la seminarul "Intensificarea vanzarilor on-line", planificat pentru...
Aplica la Programul de sporire a calificarii managerilor Moldova-Germania
Acum puteţi aplica la Programul de  pregătire şi perfecţionare a managerilor  Moldova-Germania...
HR-Инжиниринг. Важные аспекты построения современной модели управления персоналом
Формат : Learning by doing ! Тренинг, обеспечивающий активный диалог...
Sesiuni deschise cu expert SES, organizate de Centrul de formare antreprenorială
Centrul de formare antreprenorială din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova anunţă...

Joburi

Asociația Promo-LEX anunță concurs de angajare în cadrul Programului Democrație, Transparență și Responsabilitate
Nr. ref. 4 din 04.08.2016 Asociația Promo-LEX anunță concurs de angajare pentru mai multe posturi vacante...
CJI angajează doi experți naționali pentru analiza legislației din domeniul publicității
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunță angajarea a doi experți naționali pentru evaluarea cadrului...
Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova anunţă competiţie deschisă pentru funcția de Director al Centrului de Mediere
Ca parte a unui proect finanțat de Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare, Camera de Comerț și...
I.P. ”Clinica Juridică Universitară” anunță angajarea unui asistent de proiect
INSPECȚIA SOCIALĂ , anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei publice vacante de: Inspector -  1 funcție...
I.P. ”Clinica Juridică Universitară” anunță angajarea unui asistent de proiect
I.P. ”Clinica Juridică Universitară” din mun. Bălți, implementează proiectul ...
3 alerte trimise
1843 comunicate de presa
97093 evenimente
97 joburi
55 studii