Cupon.md : Doar 34 lei pentru o gustare caldă + o coptură + ceai sau cafea de la family cafe "Freken Bok" din noul Sun City

Publicat la 17 Aug 2011, 20:25; 3053 afişări
  • Cupon.md : Doar 34 lei pentru o gustare caldă + o coptură + ceai sau cafea de la family cafe "Freken Bok" din noul Sun City

    http://agenda.md/img/big/13135250263807[1].jpg

  • Cupon.md : Doar 34 lei pentru o gustare caldă + o coptură + ceai sau cafea de la family cafe "Freken Bok" din noul Sun City

    http://agenda.md/img/big/13135250266424[1].jpg

  • Cupon.md : Doar 34 lei pentru o gustare caldă + o coptură + ceai sau cafea de la family cafe "Freken Bok" din noul Sun City

    http://agenda.md/img/big/13135250266924[1].jpg

Cel mai important e că cuponul este gratuit. Nu trebuie să plateşti nimic pentru a primi reducerea! Doar intră pe Cupon.md şi ia-ţi cu zero lei cuponul, iar cu el vino la Freken Bok pentru a primi reducere -50%!

Family café "Freken Bok" - un nume care vorbeşte de la sine. Aceasta e o cafenea spaţioasă şi confortabilă, creată pentru odihna cu familia şi prietenii. Atmosfera caldă şi designul „vesel” le permit oaspeţilor să se simtă din nou copii, iar copiilor să se distreze fără a deranja părinţii. Mulţimea de „chestii” drăguţe care le face plăcere clienţilor, variază de la poze amuzante şi citate pe pereţi şi se termină cu leagănele în loc de scaune la unele mese, care nu lasă indiferenţi nici pe cei mai serioşi oaspeţi ai localului.

Bucătăria - este o poveste aparte. Meniul este alcătuit ţinând cont de gusturile şi preferinţele, atât ale adulţilor cât şi copiilor: produse de patiserie delicioase, grătar profesional, bucate delicioase pregătite în vase de lut şi multe altele. Toate preparate cu dragoste şi grijă pentru sănătatea vizitatorilor. În timpul gătitului nu se folosesc, atât de populari în timpurile noatre, aditivi alimentari cum sunt aromatizatorii, îndulcitorii, conservanţi şi altele. De aceea, un client fidel poate deveni oricine doreşte să se delecteze cu mâncăruri gustoase şi sănătoase împreună cu prietenii şi familia. 

E greu de spus dacă asemenea local îşi are „concurenţii”, cert e un lucru: toţi oaspeţii care au vizitat localul deschis recent au rămas mulţumiţi şi au „ameninţat” că se vor mai întoarce !

Beneficiază de ofertă chiar acum ! Intră pe www.Cupon.md şi ia-ţi gratis cuponul cu care vino la Freken Bok pentru a primi cu doar 34 lei : o gustare fierbinte la alegere + o coptură la alegere şi un ceai sau o cafea. Totul cu reducere -50%!

Cupon Moldova
Tel: 068 427255
Email: promonet@list.ru
Web: http://cupon.md
Vezi şi alte comunicate
În Moldova vor fi comemorate Victimele Holocaustului

Ţinînd cont de practicile instituite în statele europene, istoria şi modelul de convieţuire paşnică a minorităţilor naţionale în Republica Moldova şi cu prilejul Zilei comemorării victimelor Holocaustului (27 ianuarie), în conformitate cu Decizia Guvernului din 28 octombrie 2015 şi Hotărîrea Parlamentului Republicii Moldova Nr. 210 din  26.11.2015, Biroul Relaţii Interetnice în parteneriat cu Comunitatea Evreiească din Republica Moldova organizează, în perioada 23 ianuarie - 24 februarie curent, un şir de acţiuni menite să comemoreze victimele Holocaustului.

 

La Chișinău va avea loc Conferința privind protecția minorităților naționale

La data de 22 decembrie curent, ora 16.00, în incinta sediului "SUMMIT" (str. Tighina 49/3) etajul 2, va avea loc Conferința privind protecția minorităților naționale. Evenimentul este organizat de către Biroul Relaţii Interetnice, în parteneriat cu Consiliul Coordonator al conaţionalilor ruşi, cu prilejul celor 15 ani de la adoptarea Legii Republicii Moldova cu privire la drepturile persoanelor aparţinînd minorităților naționale și la statutul juridic al organizațiilor lor.

 

Igor Dodon: Curtea Constituțională a confirmat legalitatea votului majorităţii cetăţenilor în scrutinul prezidențial

Astăzi, îndată ce Curtea Constituţională a validat alegerile prezidențiale din 13 noiembrie, curent, Preşedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon a susţinut un briefing.

Socialiştii au înaintat o moţiune simplă de cenzură împotriva activităţii ministrului Educaţiei, Corina Fusu

Astăzi, în cadrul şedinţei Parlamentului RM, fracţiunea PSRM a înaintat o moţiune simplă de cenzură împotriva activităţii ministrului Educaţiei, Corina Fusu, care a permis o serie de încălcăro grave în cadrul ministerului pe care îl conduce.

Deputaţii socialişti: Guvernarea intenţionează să majoreze tarifele la energia termică şi electrică cu cel puţin 30 la sută. Socialiştii vor face totul ca să nu admită acest fapt.

Astăzi deputaţii în Parlamentul RM din fracţiunea PSRM, Vladimir Golovatiuc, Vlad Batrîncea şi consilierul municipal socialist, Alexandru Comarov au susţinut o conferinţă de presă cu tema: ”Majorarea tarifelor. Genocidul social continuă”, prin care au atenţionat societatea că Guvernarea intenționează să majoreze semnificativ tarifele la energia termică şi electrică începînd cu 1 ianuarie 2017 . Socialiştii au declarat că vor întreprinde toate măsurile posibilie pentru a nu admite aceste lucruri.

Socialiștii vor vota pentru transferul competenței de numire a Procurorului General către Președintele țării

Astăzi a avut loc şedinţa fracţiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova în cadrul căreia au fost puse în discuţie mai multe chestiuni importante, inclusiv a fost examinată poziţia privind iniţiativa de transfer a competenţei de numire a Procurorului General către Președintele țării.


Alte comunicate

Autentificare

Ai uitat parola? | Cont nou

Studii

Aplică acum la Programul de sporire a calificării managerilor Moldova - Austria
Scopuri și rezultate Programul 2016 constă din două etape. Pe parcursul  primei etape...
Seminar aplicativ-practic "Vanzari on-line", 25-26 februarie 2016
Centrul de formare antreprenoriala Va invita la seminarul "Intensificarea vanzarilor on-line", planificat pentru...
Aplica la Programul de sporire a calificarii managerilor Moldova-Germania
Acum puteţi aplica la Programul de  pregătire şi perfecţionare a managerilor  Moldova-Germania...
HR-Инжиниринг. Важные аспекты построения современной модели управления персоналом
Формат : Learning by doing ! Тренинг, обеспечивающий активный диалог...
Sesiuni deschise cu expert SES, organizate de Centrul de formare antreprenorială
Centrul de formare antreprenorială din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova anunţă...

Joburi

Asociația Promo-LEX anunță concurs de angajare în cadrul Programului Democrație, Transparență și Responsabilitate
Nr. ref. 4 din 04.08.2016 Asociația Promo-LEX anunță concurs de angajare pentru mai multe posturi vacante...
CJI angajează doi experți naționali pentru analiza legislației din domeniul publicității
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunță angajarea a doi experți naționali pentru evaluarea cadrului...
Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova anunţă competiţie deschisă pentru funcția de Director al Centrului de Mediere
Ca parte a unui proect finanțat de Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare, Camera de Comerț și...
I.P. ”Clinica Juridică Universitară” anunță angajarea unui asistent de proiect
INSPECȚIA SOCIALĂ , anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei publice vacante de: Inspector -  1 funcție...
I.P. ”Clinica Juridică Universitară” anunță angajarea unui asistent de proiect
I.P. ”Clinica Juridică Universitară” din mun. Bălți, implementează proiectul ...
3 alerte trimise
1843 comunicate de presa
97093 evenimente
97 joburi
55 studii