FINCOMBANK A REZUMAT REZULTATELE OFICIALE PENTRU ANUL 2011

Publicat la 24 Apr 2012, 14:02; 1719 afişări

Adunarea generală anuală a acţionarilor FinComBank S.A., care a avut loc pe 20 aprilie a.c, a examinat rezultatele de bază a activităţii Băncii pentru anul 2011.

Adunarea a constatat, că în 2011 FinComBank S.A. şi-a continuat dezvoltarea ca o structură financiar-creditară universală stabilă, reuşind cu succes să depăşească toate riscurile, păstrînd şi dezvoltînd baza de clienţi, asigurînd cu toate acestea respectarea normativelor de bază a Băncii Naţionale a Moldovei.

Venitul băncii conform bilanţului anului 2011 a constituit 36,3 mln. lei, numărul clienţilor depăşind cifra de 100 mii persoane fizice şi juridice.

În legătură cu realizarea strategiei de atragere spre deservire a întreprinderilor din business-ul micro, mic şi mijlociu a avut loc o substanţială modificare a structurii şi calităţii portofoliului creditar al băncii. Volumul creditelor acordate în anul 2011 este cu 23% mai mare decît indicatorii înregistraţi în anul 2010.

În anul 2011 FinComBank a continuat activitatea de diversificare a liniei de produse şi implementare a tehnologiilor informaţionale avansate, perfecţionînd în aşa mod calitatea deservirii bancare. A fost finalizat procesul de trecere la sistemul bancar centralizat, ceea ce a permis primirea unei noi calităţi a produselor bancare, de asemenea şi ridicarea nivelului de fiabilitate şi productivitate a proceselor automatizate.

Adunarea generală a acţionarilor a aprobat Business-planul Băncii pentru anul 2012, stabilind în calitate de activităţi prioritate îmbunătăţirea calităţii activelor prin implementarea uni sistem efectiv de gestionare a riscurilor, la fel şi majorarea eficacităţii activităţii prin intermediul unor factori intensivi de dezvoltare.

Adunarea generală a acţionarilor a introdus modificări şi completări în Statutul Băncii şi Codul guvernării corporative, a aprobat redacţiile noi a Regulamentului cu privire la Consiliul „Băncii de Finanţe şi Comerţ S.A.” şi Regulamentului cu privire la Comisia de Cenzori a „Băncii de Finanţe şi Comerţ”S.A.

Adunarea generală a acţionarilor a aprobat organizaţia de audit „Ernst & Young” SRL pentru efectuarea controlului de audit al activităţii băncii, de asemenea a luat hotărîrea de a lăsa nedestribuit venitul net pentru anul 2011 în mărime de 36 306 919 lei.

FinComBank S.A.
Tel: 269 900
Email: fincom@fincombank.com
Web: http://www.fincombank.com
Vezi şi alte comunicate
În Moldova vor fi comemorate Victimele Holocaustului

Ţinînd cont de practicile instituite în statele europene, istoria şi modelul de convieţuire paşnică a minorităţilor naţionale în Republica Moldova şi cu prilejul Zilei comemorării victimelor Holocaustului (27 ianuarie), în conformitate cu Decizia Guvernului din 28 octombrie 2015 şi Hotărîrea Parlamentului Republicii Moldova Nr. 210 din  26.11.2015, Biroul Relaţii Interetnice în parteneriat cu Comunitatea Evreiească din Republica Moldova organizează, în perioada 23 ianuarie - 24 februarie curent, un şir de acţiuni menite să comemoreze victimele Holocaustului.

 

La Chișinău va avea loc Conferința privind protecția minorităților naționale

La data de 22 decembrie curent, ora 16.00, în incinta sediului "SUMMIT" (str. Tighina 49/3) etajul 2, va avea loc Conferința privind protecția minorităților naționale. Evenimentul este organizat de către Biroul Relaţii Interetnice, în parteneriat cu Consiliul Coordonator al conaţionalilor ruşi, cu prilejul celor 15 ani de la adoptarea Legii Republicii Moldova cu privire la drepturile persoanelor aparţinînd minorităților naționale și la statutul juridic al organizațiilor lor.

 

Igor Dodon: Curtea Constituțională a confirmat legalitatea votului majorităţii cetăţenilor în scrutinul prezidențial

Astăzi, îndată ce Curtea Constituţională a validat alegerile prezidențiale din 13 noiembrie, curent, Preşedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon a susţinut un briefing.

Socialiştii au înaintat o moţiune simplă de cenzură împotriva activităţii ministrului Educaţiei, Corina Fusu

Astăzi, în cadrul şedinţei Parlamentului RM, fracţiunea PSRM a înaintat o moţiune simplă de cenzură împotriva activităţii ministrului Educaţiei, Corina Fusu, care a permis o serie de încălcăro grave în cadrul ministerului pe care îl conduce.

Deputaţii socialişti: Guvernarea intenţionează să majoreze tarifele la energia termică şi electrică cu cel puţin 30 la sută. Socialiştii vor face totul ca să nu admită acest fapt.

Astăzi deputaţii în Parlamentul RM din fracţiunea PSRM, Vladimir Golovatiuc, Vlad Batrîncea şi consilierul municipal socialist, Alexandru Comarov au susţinut o conferinţă de presă cu tema: ”Majorarea tarifelor. Genocidul social continuă”, prin care au atenţionat societatea că Guvernarea intenționează să majoreze semnificativ tarifele la energia termică şi electrică începînd cu 1 ianuarie 2017 . Socialiştii au declarat că vor întreprinde toate măsurile posibilie pentru a nu admite aceste lucruri.

Socialiștii vor vota pentru transferul competenței de numire a Procurorului General către Președintele țării

Astăzi a avut loc şedinţa fracţiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova în cadrul căreia au fost puse în discuţie mai multe chestiuni importante, inclusiv a fost examinată poziţia privind iniţiativa de transfer a competenţei de numire a Procurorului General către Președintele țării.


Alte comunicate

Autentificare

Ai uitat parola? | Cont nou

Studii

Aplică acum la Programul de sporire a calificării managerilor Moldova - Austria
Scopuri și rezultate Programul 2016 constă din două etape. Pe parcursul  primei etape...
Seminar aplicativ-practic "Vanzari on-line", 25-26 februarie 2016
Centrul de formare antreprenoriala Va invita la seminarul "Intensificarea vanzarilor on-line", planificat pentru...
Aplica la Programul de sporire a calificarii managerilor Moldova-Germania
Acum puteţi aplica la Programul de  pregătire şi perfecţionare a managerilor  Moldova-Germania...
HR-Инжиниринг. Важные аспекты построения современной модели управления персоналом
Формат : Learning by doing ! Тренинг, обеспечивающий активный диалог...
Sesiuni deschise cu expert SES, organizate de Centrul de formare antreprenorială
Centrul de formare antreprenorială din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova anunţă...

Joburi

Asociația Promo-LEX anunță concurs de angajare în cadrul Programului Democrație, Transparență și Responsabilitate
Nr. ref. 4 din 04.08.2016 Asociația Promo-LEX anunță concurs de angajare pentru mai multe posturi vacante...
CJI angajează doi experți naționali pentru analiza legislației din domeniul publicității
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunță angajarea a doi experți naționali pentru evaluarea cadrului...
Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova anunţă competiţie deschisă pentru funcția de Director al Centrului de Mediere
Ca parte a unui proect finanțat de Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare, Camera de Comerț și...
I.P. ”Clinica Juridică Universitară” anunță angajarea unui asistent de proiect
INSPECȚIA SOCIALĂ , anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei publice vacante de: Inspector -  1 funcție...
I.P. ”Clinica Juridică Universitară” anunță angajarea unui asistent de proiect
I.P. ”Clinica Juridică Universitară” din mun. Bălți, implementează proiectul ...
3 alerte trimise
1843 comunicate de presa
97093 evenimente
97 joburi
55 studii