Găsește-ți costumul pereche!

Publicat la 19 Apr 2011, 11:00; 1937 afişări
Găsește-ți costumul pereche!

Imaginea pe care o transmiteți celorlalți e foarte importantă, ea spune totul despre cum vă vor percepe oamenii apoi. Se spune că trebuie să vă îmbrăcați corect pentru funcția care vreți să o aveți, nu pentru cea pe care o dețineți acum.
De multe ori felul cum arată pentru unii este atât de important încât gafează mai mult decât își îmbunătățesc imaginea deoarece asortează greșit vestimentația și se îmbracă nepotrivit cu tipajul siluetei lor.
Pe 14 mai 2011, Mihaela Berciu împreună cu compania EVENDA vine să soluționeze problemele apărute și vă sfătuiește cum trebuie să vă îmbrăcați ca dvs. să ieșiți în evidență în cel mai profesionist mod. Toate aceste în cadrul seminarului: ”Avantajele unei imagini profesionale excepționale” care va avea loc în incinta Summit Events, str.Tigina 49/3, Chișinău.

Seminarul este destinat tuturor care sunt interesați să-și îmbunătățească imaginea personală și profesională, managerilor de orice nivel, consultanților de vânzări.

Participanții vor primi consultanță și soluții personalizate pentru dezvoltarea unei imagini profesionale, vor afla cum să câștige autoritate și influență prin îmbunătățirea prezenței profesionale.

În program vor fi așa module ca: Niveluri de business dressing, Strategii de îmbunătățire a garderobei, Secretele mărimii potrivite, Codul comunicării prin culoare – elemente de psihologie a culorii.

Mihaela Berciu este unicul consultant de Imagine din România acreditat de AICI (Association of Image Consultants International) şi autor al volumelor: “Ținuta pentru Succes. De la Interviu la CEO” și cartea “Succesul Detaliilor”. Printre clienții săi se numără așa companii: DEXIA BANK Corporate, ANTENA 1, BCR ERSTE BANK, CITIBANK, UNICREDITBANK, EXIMBANK, TAROM, CARREFOUR, EON GAZ, SANOFI AVENTIS, ZENITVA ROMANIA.

Siluete bărbătești
Dacă ești...
• Slab, subțire, deșirat. Sacoul la două rânduri de nasturi dă impresia de lățime, iar stofa suprapusă adaugă volum.
• Masiv, lat, voinic. Haina la doi nasturi cu revere suficient de prelungi are efect de subțiere.
• Scund, subțire, mignon. Sacou la un singur nasture, cu umeri nu prea accentuați și revere lungi dă amploare siluetei.
• Normal de înalt și bine clădit. Sacoul la trei nasturi (închis doar la cel de mijloc), cu revere relativ scurte, lățește optic umerii și subliniază echilibrul siluetei.
Siluete feminine

Dacă ai...
• Siluetă ovală. Evită cămășile, vestele scurte până la nivelul taliei, optează pentru sacourile lungi până la mijlocul șoldurilor.
• Siluetă dreptunghiulară. Optează pentru sacouri, jachete care să creeze linii diagonale pentru a distrage atenția de la lipsa taliei.
• Siluetă triunghiulară. Reduceți vizual partea de jos prin pantaloni cu linie dreaptă și sacouri cu o linie mai lată a umerilor.
• Siluetă invers triunghiulară. Se recomandă decolteuri de tip V pentru a distrage atenția de la lățimea umerilor, sacouri scurte până la nivelul taliei, fuste largi și pantaloni cu pense.
• Siluetă în formă de 8 și clepsidră. Marcați întotdeauna talia fie cu un accesoriu fie prin croială. Evitați mânecile bufante și volanele.

EVENDA vă invită la seminarul Mihaelei Berciu unde veți învăța cum să vă construiți o imagine profesională corectă care să vă avantajeze și să vă recomande la orice întâlnire de afaceri.

Evenimentul se va desfășura în incinta Summit Events, Chișinău, str. Tighina 49/3 între orele 10:00 și 16:00, 14 mai.

Detalii despre companie și evenimentele pe care le organizează găsiți pe www.evenda.md


EVENDA
Tel: 022 93-10-96
Email: info@evenda.md
Web: www.evenda.md
Adresa: Str. Alexandru cel Bun 7, etaj 3, of. 307
Vezi şi alte comunicate
În Moldova vor fi comemorate Victimele Holocaustului

Ţinînd cont de practicile instituite în statele europene, istoria şi modelul de convieţuire paşnică a minorităţilor naţionale în Republica Moldova şi cu prilejul Zilei comemorării victimelor Holocaustului (27 ianuarie), în conformitate cu Decizia Guvernului din 28 octombrie 2015 şi Hotărîrea Parlamentului Republicii Moldova Nr. 210 din  26.11.2015, Biroul Relaţii Interetnice în parteneriat cu Comunitatea Evreiească din Republica Moldova organizează, în perioada 23 ianuarie - 24 februarie curent, un şir de acţiuni menite să comemoreze victimele Holocaustului.

 

La Chișinău va avea loc Conferința privind protecția minorităților naționale

La data de 22 decembrie curent, ora 16.00, în incinta sediului "SUMMIT" (str. Tighina 49/3) etajul 2, va avea loc Conferința privind protecția minorităților naționale. Evenimentul este organizat de către Biroul Relaţii Interetnice, în parteneriat cu Consiliul Coordonator al conaţionalilor ruşi, cu prilejul celor 15 ani de la adoptarea Legii Republicii Moldova cu privire la drepturile persoanelor aparţinînd minorităților naționale și la statutul juridic al organizațiilor lor.

 

Igor Dodon: Curtea Constituțională a confirmat legalitatea votului majorităţii cetăţenilor în scrutinul prezidențial

Astăzi, îndată ce Curtea Constituţională a validat alegerile prezidențiale din 13 noiembrie, curent, Preşedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon a susţinut un briefing.

Socialiştii au înaintat o moţiune simplă de cenzură împotriva activităţii ministrului Educaţiei, Corina Fusu

Astăzi, în cadrul şedinţei Parlamentului RM, fracţiunea PSRM a înaintat o moţiune simplă de cenzură împotriva activităţii ministrului Educaţiei, Corina Fusu, care a permis o serie de încălcăro grave în cadrul ministerului pe care îl conduce.

Deputaţii socialişti: Guvernarea intenţionează să majoreze tarifele la energia termică şi electrică cu cel puţin 30 la sută. Socialiştii vor face totul ca să nu admită acest fapt.

Astăzi deputaţii în Parlamentul RM din fracţiunea PSRM, Vladimir Golovatiuc, Vlad Batrîncea şi consilierul municipal socialist, Alexandru Comarov au susţinut o conferinţă de presă cu tema: ”Majorarea tarifelor. Genocidul social continuă”, prin care au atenţionat societatea că Guvernarea intenționează să majoreze semnificativ tarifele la energia termică şi electrică începînd cu 1 ianuarie 2017 . Socialiştii au declarat că vor întreprinde toate măsurile posibilie pentru a nu admite aceste lucruri.

Socialiștii vor vota pentru transferul competenței de numire a Procurorului General către Președintele țării

Astăzi a avut loc şedinţa fracţiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova în cadrul căreia au fost puse în discuţie mai multe chestiuni importante, inclusiv a fost examinată poziţia privind iniţiativa de transfer a competenţei de numire a Procurorului General către Președintele țării.


Alte comunicate

Autentificare

Ai uitat parola? | Cont nou

Studii

Aplică acum la Programul de sporire a calificării managerilor Moldova - Austria
Scopuri și rezultate Programul 2016 constă din două etape. Pe parcursul  primei etape...
Seminar aplicativ-practic "Vanzari on-line", 25-26 februarie 2016
Centrul de formare antreprenoriala Va invita la seminarul "Intensificarea vanzarilor on-line", planificat pentru...
Aplica la Programul de sporire a calificarii managerilor Moldova-Germania
Acum puteţi aplica la Programul de  pregătire şi perfecţionare a managerilor  Moldova-Germania...
HR-Инжиниринг. Важные аспекты построения современной модели управления персоналом
Формат : Learning by doing ! Тренинг, обеспечивающий активный диалог...
Sesiuni deschise cu expert SES, organizate de Centrul de formare antreprenorială
Centrul de formare antreprenorială din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova anunţă...

Joburi

Asociația Promo-LEX anunță concurs de angajare în cadrul Programului Democrație, Transparență și Responsabilitate
Nr. ref. 4 din 04.08.2016 Asociația Promo-LEX anunță concurs de angajare pentru mai multe posturi vacante...
CJI angajează doi experți naționali pentru analiza legislației din domeniul publicității
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunță angajarea a doi experți naționali pentru evaluarea cadrului...
Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova anunţă competiţie deschisă pentru funcția de Director al Centrului de Mediere
Ca parte a unui proect finanțat de Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare, Camera de Comerț și...
I.P. ”Clinica Juridică Universitară” anunță angajarea unui asistent de proiect
INSPECȚIA SOCIALĂ , anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei publice vacante de: Inspector -  1 funcție...
I.P. ”Clinica Juridică Universitară” anunță angajarea unui asistent de proiect
I.P. ”Clinica Juridică Universitară” din mun. Bălți, implementează proiectul ...
3 alerte trimise
1843 comunicate de presa
97093 evenimente
97 joburi
55 studii