Kiss FM e radioul numarul 1 pentru tinerii din R. Moldova!

Publicat la 05 Dec 2012, 16:32; 1720 afişări

IMAS – INC Chisinau a finalizat procesarea rezultatelor Studiului de Audienţă TV şi Radio din Republica Moldova. Conform datelor, Kiss FM reprezintă prima opţiune în rândul posturilor de radio, pentru tinerii din ţară.

Kiss FM se situează pe locul I, la nivel naţional, în targetul 15-29 de ani, cu o audienţă medie zilnică de 62.865 de ascultători şi o cotă de piată de 16,0%. Pe poziţiile următoare se clasează Radio Hit Fm, Russkoe Radio, Radio Noroc, Megapolis Fm şi Radio 21. Conform studiului, la nivel naţional, Jurnal FM are o cotă de piaţă de 3.6%, ProFM 3.1% , urmat de Prime FM cu 2.2% şi Europa Plus cu 2.2% market share.

Potrivit aceluiaşi val de rezultate, Kiss FM ocupă locul 1, pe aceeaşi categorie de vârste, şi în topul radiourilor din Chişinău, înregistrând o audienţă medie zilnică procentuală de 19,6%, înregistrînd avans notabil faţă de radiourile concurente. Kiss FM devansează astfel Radio Hit FM, care a înregistrat o audienţă medie zilnică procentuală de 11,7%.

Rezultatele sondajelor indică postul Kiss FM ca prima opţiune şi pentru eşantionul de vîrste 18-35 de ani, în Mun. Chişinău, cu audienţă zilnică de 16,3% şi cotă de piaţă de 14,7%.

În Municipiul Chişinău, pe toate categoriile de vârstă, Radio Noroc rămâne pe primul loc cu 14.9%, urmat de Russkoe Radio, cu o cotă de piaţă de 11.8%. La nivelul capitalei, Kiss FM are o cota de piata de 9.8% in Chisinau, pe toate categoriile de varste, cu 66.556 ascultatori zilnic. Rezultate sub 3% au înregistrat mai multe posturi de radio, printre care Prime FM cu 2.4%, Evropa Plus cu o cotă de piaţă de 1.8%, fiind la egalitate cu Radio 21, in timp ce Aquarelle FM a înregistrat 1.1% market share.

În perioada 9 octombrie – 5 noiembrie 2012 a fost realizat Studiul de Audienţă TV şi Radio din Republica Moldova, de către IMAS – INC Chişinău. În cadrul cercetării s-a măsurat audienţa posturilor la nivel urban. Eşantionul a avut un volum de 1.130 de persoane, cu o eroare maximă de eşantionare de +/-2.9%.

Kiss FM Chisinau
Email: liviu@kissfm.md
Web: http://www.kissfm.md
Vezi şi alte comunicate
În Moldova vor fi comemorate Victimele Holocaustului

Ţinînd cont de practicile instituite în statele europene, istoria şi modelul de convieţuire paşnică a minorităţilor naţionale în Republica Moldova şi cu prilejul Zilei comemorării victimelor Holocaustului (27 ianuarie), în conformitate cu Decizia Guvernului din 28 octombrie 2015 şi Hotărîrea Parlamentului Republicii Moldova Nr. 210 din  26.11.2015, Biroul Relaţii Interetnice în parteneriat cu Comunitatea Evreiească din Republica Moldova organizează, în perioada 23 ianuarie - 24 februarie curent, un şir de acţiuni menite să comemoreze victimele Holocaustului.

 

La Chișinău va avea loc Conferința privind protecția minorităților naționale

La data de 22 decembrie curent, ora 16.00, în incinta sediului "SUMMIT" (str. Tighina 49/3) etajul 2, va avea loc Conferința privind protecția minorităților naționale. Evenimentul este organizat de către Biroul Relaţii Interetnice, în parteneriat cu Consiliul Coordonator al conaţionalilor ruşi, cu prilejul celor 15 ani de la adoptarea Legii Republicii Moldova cu privire la drepturile persoanelor aparţinînd minorităților naționale și la statutul juridic al organizațiilor lor.

 

Igor Dodon: Curtea Constituțională a confirmat legalitatea votului majorităţii cetăţenilor în scrutinul prezidențial

Astăzi, îndată ce Curtea Constituţională a validat alegerile prezidențiale din 13 noiembrie, curent, Preşedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon a susţinut un briefing.

Socialiştii au înaintat o moţiune simplă de cenzură împotriva activităţii ministrului Educaţiei, Corina Fusu

Astăzi, în cadrul şedinţei Parlamentului RM, fracţiunea PSRM a înaintat o moţiune simplă de cenzură împotriva activităţii ministrului Educaţiei, Corina Fusu, care a permis o serie de încălcăro grave în cadrul ministerului pe care îl conduce.

Deputaţii socialişti: Guvernarea intenţionează să majoreze tarifele la energia termică şi electrică cu cel puţin 30 la sută. Socialiştii vor face totul ca să nu admită acest fapt.

Astăzi deputaţii în Parlamentul RM din fracţiunea PSRM, Vladimir Golovatiuc, Vlad Batrîncea şi consilierul municipal socialist, Alexandru Comarov au susţinut o conferinţă de presă cu tema: ”Majorarea tarifelor. Genocidul social continuă”, prin care au atenţionat societatea că Guvernarea intenționează să majoreze semnificativ tarifele la energia termică şi electrică începînd cu 1 ianuarie 2017 . Socialiştii au declarat că vor întreprinde toate măsurile posibilie pentru a nu admite aceste lucruri.

Socialiștii vor vota pentru transferul competenței de numire a Procurorului General către Președintele țării

Astăzi a avut loc şedinţa fracţiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova în cadrul căreia au fost puse în discuţie mai multe chestiuni importante, inclusiv a fost examinată poziţia privind iniţiativa de transfer a competenţei de numire a Procurorului General către Președintele țării.


Alte comunicate

Autentificare

Ai uitat parola? | Cont nou

Studii

Aplică acum la Programul de sporire a calificării managerilor Moldova - Austria
Scopuri și rezultate Programul 2016 constă din două etape. Pe parcursul  primei etape...
Seminar aplicativ-practic "Vanzari on-line", 25-26 februarie 2016
Centrul de formare antreprenoriala Va invita la seminarul "Intensificarea vanzarilor on-line", planificat pentru...
Aplica la Programul de sporire a calificarii managerilor Moldova-Germania
Acum puteţi aplica la Programul de  pregătire şi perfecţionare a managerilor  Moldova-Germania...
HR-Инжиниринг. Важные аспекты построения современной модели управления персоналом
Формат : Learning by doing ! Тренинг, обеспечивающий активный диалог...
Sesiuni deschise cu expert SES, organizate de Centrul de formare antreprenorială
Centrul de formare antreprenorială din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova anunţă...

Joburi

Asociația Promo-LEX anunță concurs de angajare în cadrul Programului Democrație, Transparență și Responsabilitate
Nr. ref. 4 din 04.08.2016 Asociația Promo-LEX anunță concurs de angajare pentru mai multe posturi vacante...
CJI angajează doi experți naționali pentru analiza legislației din domeniul publicității
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunță angajarea a doi experți naționali pentru evaluarea cadrului...
Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova anunţă competiţie deschisă pentru funcția de Director al Centrului de Mediere
Ca parte a unui proect finanțat de Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare, Camera de Comerț și...
I.P. ”Clinica Juridică Universitară” anunță angajarea unui asistent de proiect
INSPECȚIA SOCIALĂ , anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei publice vacante de: Inspector -  1 funcție...
I.P. ”Clinica Juridică Universitară” anunță angajarea unui asistent de proiect
I.P. ”Clinica Juridică Universitară” din mun. Bălți, implementează proiectul ...
3 alerte trimise
1843 comunicate de presa
97093 evenimente
97 joburi
55 studii