”The Bat!” funcționează și pe ecrane cu senzori

Publicat la 29 Aug 2014, 14:17; 4115 afişări
 • ”The Bat!” funcționează și pe ecrane cu senzori

  http://agenda.md/img/big/LOGO_RITLABS.png

  Firma ”Ritlabs” S.R.L., logo

 • ”The Bat!” funcționează și pe ecrane cu senzori

  http://agenda.md/img/big/bat-letters-bw.png

  The Bat!, logo

 • ”The Bat!” funcționează și pe ecrane cu senzori

  http://agenda.md/img/big/bat8.png

  The Bat!, image

În ”The Bat!” versiunea 6.6 a apărut menținerea tehnologiei ”Windows Touch” pentru computere și laptopuri cu ecran cu senzori, dar și pentru dispozitivele hibride și planșetele cu sistemul operațional instalat Windows 8.

Versiunea nouă ”The Bat!” a fost optimizată astfel încât în prezent volume mari de date sunt procesate de program mult mai rapid. Chiar și utilizarea programului ore în șir și expedierea unor scrisori ”grele” nu mai influențează viteza de lucru a computerului. De asemenea, a fost optimizată copierea de rezervă a corespondenței, care are loc mult mai rapid și încarcă mai puțin procesorul computerului.

Utilizatorii ”The Bat!” au obținut posibilitatea să conecteze modulul exterior de verificare a ortografiei ORFO 2014. Sistemul cu plată ORFO are capacități mai mari decât dicționarele încorporate. Cu ajutorul ORFO utilizatorii pot adăuga cuvinte noi în dicționar, iar sistemul le va analiza independent, va determina partea de vorbire la care acestea se atribuie, și va propune variantele de declinare sau conjugare a acestora.

Elaboratorii au perfecționat gruparea scrisorilor în lanțuri - una dintre funcțiile programului cele mai solicitate de utilizatori. Scrisorile cu aceeași adresă electronică, dar diferit nume ale expeditorului, se adună acum într-un singur lanț, fapt care simplifică multiplu căutarea scrisorilor necesare. A fost extins suportul RSS și adăugate versiunile 0.91, 0.92 și 1.0. Utilizatorii pot citi nu numai descrierile succinte ale articolelor sale, dar și pagini complete, ca și cum le-ar vizualiza în web browser.

Scrisorile din Asia de Est, conținând simboluri chineze, japoneze sau coreene, se prezintă acum corect, chiar dacă programul expeditorului le-a format cu încălcarea standardului ISO-2022.

Prețuri și actualizare

The Bat! v6.6 Home Edition este disponibil la prețul de 450 lei. The Bat! v6.6 Professional Edition, cu versiunea portativă a programului, inclusă în set – The Bat! Voyager, costă 900 lei.

Pentru a beneficia de avantajele The Bat! v6.6, luați cunoștință de politica de actualizare. Licențele procurate după 26 septembrie 2013 sunt valabile pentru toate versiunile The Bat! 6.xx, inclusiv pentru versiunea 6.6. Actualizarea pentru versiunea 6.6 din versiunile anterioare ale programului se poate procura cu o reducere de 30% din costul programului. Cea mai recentă versiune The Bat! și alte produse ale companiei le puteți găsi pe pagina de încărcări.

Despre ”Ritlabs”

Firma ”Ritlabs” S.R.L. (www.ritlabs.com) este o companie care elaborează software, fiind specializată în produse comunicaționale cu un nivel de securitate înalt. Produsele ”Ritlabs” – The Bat!, The Bat! Voyager, Argus, SecureBat!, BatPost, Dos Navigator și altele – sunt elaborate ținînd cont de doleanțele numeroșilor utilizatori.

The Bat! A apărut pe piața mondială în anul 1998 și în prezent constituie principalul program poștal. Între utilizatorii programului se numără posesori de computere casnici, organizații de stat, precum și bănci și alte instituții financiare, întreprinderi din industria aerocosmică, petrolieră și a gazelor, companii din domeniul asigurării cu programe și aparataj, un cerc larg de firme din business-ul mic și mijlociu din 191 de țări ale lumii.

Ritlabs SRL
Tel: 022 808 411
Email: agenda-md@ritlabs.com
Web: www.ritlabs.com
Vezi şi alte comunicate
În Moldova vor fi comemorate Victimele Holocaustului

Ţinînd cont de practicile instituite în statele europene, istoria şi modelul de convieţuire paşnică a minorităţilor naţionale în Republica Moldova şi cu prilejul Zilei comemorării victimelor Holocaustului (27 ianuarie), în conformitate cu Decizia Guvernului din 28 octombrie 2015 şi Hotărîrea Parlamentului Republicii Moldova Nr. 210 din  26.11.2015, Biroul Relaţii Interetnice în parteneriat cu Comunitatea Evreiească din Republica Moldova organizează, în perioada 23 ianuarie - 24 februarie curent, un şir de acţiuni menite să comemoreze victimele Holocaustului.

 

La Chișinău va avea loc Conferința privind protecția minorităților naționale

La data de 22 decembrie curent, ora 16.00, în incinta sediului "SUMMIT" (str. Tighina 49/3) etajul 2, va avea loc Conferința privind protecția minorităților naționale. Evenimentul este organizat de către Biroul Relaţii Interetnice, în parteneriat cu Consiliul Coordonator al conaţionalilor ruşi, cu prilejul celor 15 ani de la adoptarea Legii Republicii Moldova cu privire la drepturile persoanelor aparţinînd minorităților naționale și la statutul juridic al organizațiilor lor.

 

Igor Dodon: Curtea Constituțională a confirmat legalitatea votului majorităţii cetăţenilor în scrutinul prezidențial

Astăzi, îndată ce Curtea Constituţională a validat alegerile prezidențiale din 13 noiembrie, curent, Preşedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon a susţinut un briefing.

Socialiştii au înaintat o moţiune simplă de cenzură împotriva activităţii ministrului Educaţiei, Corina Fusu

Astăzi, în cadrul şedinţei Parlamentului RM, fracţiunea PSRM a înaintat o moţiune simplă de cenzură împotriva activităţii ministrului Educaţiei, Corina Fusu, care a permis o serie de încălcăro grave în cadrul ministerului pe care îl conduce.

Deputaţii socialişti: Guvernarea intenţionează să majoreze tarifele la energia termică şi electrică cu cel puţin 30 la sută. Socialiştii vor face totul ca să nu admită acest fapt.

Astăzi deputaţii în Parlamentul RM din fracţiunea PSRM, Vladimir Golovatiuc, Vlad Batrîncea şi consilierul municipal socialist, Alexandru Comarov au susţinut o conferinţă de presă cu tema: ”Majorarea tarifelor. Genocidul social continuă”, prin care au atenţionat societatea că Guvernarea intenționează să majoreze semnificativ tarifele la energia termică şi electrică începînd cu 1 ianuarie 2017 . Socialiştii au declarat că vor întreprinde toate măsurile posibilie pentru a nu admite aceste lucruri.

Socialiștii vor vota pentru transferul competenței de numire a Procurorului General către Președintele țării

Astăzi a avut loc şedinţa fracţiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova în cadrul căreia au fost puse în discuţie mai multe chestiuni importante, inclusiv a fost examinată poziţia privind iniţiativa de transfer a competenţei de numire a Procurorului General către Președintele țării.


Autentificare

Ai uitat parola? | Cont nou

Studii

Aplică acum la Programul de sporire a calificării managerilor Moldova - Austria
Scopuri și rezultate Programul 2016 constă din două etape. Pe parcursul  primei etape...
Seminar aplicativ-practic "Vanzari on-line", 25-26 februarie 2016
Centrul de formare antreprenoriala Va invita la seminarul "Intensificarea vanzarilor on-line", planificat pentru...
Aplica la Programul de sporire a calificarii managerilor Moldova-Germania
Acum puteţi aplica la Programul de  pregătire şi perfecţionare a managerilor  Moldova-Germania...
HR-Инжиниринг. Важные аспекты построения современной модели управления персоналом
Формат : Learning by doing ! Тренинг, обеспечивающий активный диалог...
Sesiuni deschise cu expert SES, organizate de Centrul de formare antreprenorială
Centrul de formare antreprenorială din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova anunţă...

Joburi

Asociația Promo-LEX anunță concurs de angajare în cadrul Programului Democrație, Transparență și Responsabilitate
Nr. ref. 4 din 04.08.2016 Asociația Promo-LEX anunță concurs de angajare pentru mai multe posturi vacante...
CJI angajează doi experți naționali pentru analiza legislației din domeniul publicității
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunță angajarea a doi experți naționali pentru evaluarea cadrului...
Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova anunţă competiţie deschisă pentru funcția de Director al Centrului de Mediere
Ca parte a unui proect finanțat de Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare, Camera de Comerț și...
I.P. ”Clinica Juridică Universitară” anunță angajarea unui asistent de proiect
INSPECȚIA SOCIALĂ , anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei publice vacante de: Inspector -  1 funcție...
I.P. ”Clinica Juridică Universitară” anunță angajarea unui asistent de proiect
I.P. ”Clinica Juridică Universitară” din mun. Bălți, implementează proiectul ...
3 alerte trimise
1843 comunicate de presa
97093 evenimente
97 joburi
55 studii