Vino la standul Perfect Tour Moldova de la Expoziția Internațională Tourism, Leisure, Hotels și beneficiază de reduceri

Publicat la 05 Apr 2012, 12:18; 2509 afişări
  • Vino la standul Perfect Tour Moldova de la Expoziția Internațională Tourism, Leisure, Hotels și beneficiază de reduceri

    http://agenda.md/img/big/logo[1].png

  • Vino la standul Perfect Tour Moldova de la Expoziția Internațională Tourism, Leisure, Hotels și beneficiază de reduceri

    http://agenda.md/img/big/Kenya-pachete-speciale.JPG

  • Vino la standul Perfect Tour Moldova de la Expoziția Internațională Tourism, Leisure, Hotels și beneficiază de reduceri

    http://agenda.md/img/big/Croaziere.JPG

Chișinău (5 aprilie 2012) Perfect Tour Moldova, filială a Perfect Tour România, are plăcerea de a te invita, între 5 și 8 aprilie 2012, la standul agenției din cadrul Expoziției Internaționale de Tourism, Leisure, Hotels, care va avea loc în incinta Centrului Internațional de Expoziții MOLDEXPO din Chișinău.

Chișinău (5 aprilie 2012) Perfect Tour Moldova, filială a Perfect Tour România, are plăcerea de a te invita, între 5 și 8 aprilie 2012, la standul agenției din cadrul Expoziției Internaționale de Tourism, Leisure, Hotels, care va avea loc în incinta Centrului Internațional de Expoziții MOLDEXPO din Chișinău.

Treci pe la noi și beneficiază de reduceri de până la 7%, în funcție de pachetul dorit. Cum nimic nu durează la nesfârșit, profită de această reducere valabilă doar pe perioada târgului.

Te așteptăm la standul nostru din Pavilionul Central, cu zeci de oferte irezistibile. Avem destinații exotice și destinații pentru vacanțe în familie și vacanțe individuale, croaziere fantastice pe mări, oceane și râuri, pachete speciale pentru o nuntă de vis sau o minunată lună de miere, chartere pentru Spania, Grecia, Malta, Cipru, și destinații de lux, oferte litoral Bulgaria, pachete pentru vacanțe la munte, mare sau balneo în România și pachete speciale: Kenya, croazieră pe calea aerului în Statele Unite ale Americii, voiaj cu trenul în capitale europene, evenimente sportive, fit boot camp, Oktoberfest, expediții la Polul Nord.

Și încă ceva: 2012 este anul aniversar Disneyland Paris când poți beneficia de reducerile de până la 30 la sută la pachete. În plus, pentru copiii până la 12 ani cazarea și intrarea în parc se oferă gratuit. Aniversarea Disneyland Paris a început din 1 aprilie 2012, așa că e bine să te hotărăști repede pentru a te bucura de toate avantajele ofertelor speciale pe care le avem.

Stand Perfect Tour Moldova: Pavilion Central
Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO
5 - 7 aprilie, între orele 9:00 – 18:00
8 aprilie, între orele 9:00 – 16:00.


Perfect Tour Moldova este filială a Perfect Tour România, companie aflată, după cifra de afaceri, în topul primelor trei agenții de turism din România. În prezent, Perfect Tour are peste 100.000 de clienți individuali, 12 agenții în România și filiale în Republica Moldova (Chișinău), Statele Unite ale Americii (Los Angeles), Ucraina (Kiev).

Contact: Carmina Dan : 00373 22 232 848, carmina.dan@perfect-tour.md, www.perfect-tour.md
Adresă agenție: strada București 83/18, Chișinău, MD – 2012, Republica Moldova

Perfect Tour Moldova
Tel: 00373 22 232 848
Email: info@perfect-tour.md
Web: http://www.perfect-tour.md
Adresa: Str. Bucuresti 83/ 18 Chisinau, MD-2012, Republica Moldova
Vezi şi alte comunicate
În Moldova vor fi comemorate Victimele Holocaustului

Ţinînd cont de practicile instituite în statele europene, istoria şi modelul de convieţuire paşnică a minorităţilor naţionale în Republica Moldova şi cu prilejul Zilei comemorării victimelor Holocaustului (27 ianuarie), în conformitate cu Decizia Guvernului din 28 octombrie 2015 şi Hotărîrea Parlamentului Republicii Moldova Nr. 210 din  26.11.2015, Biroul Relaţii Interetnice în parteneriat cu Comunitatea Evreiească din Republica Moldova organizează, în perioada 23 ianuarie - 24 februarie curent, un şir de acţiuni menite să comemoreze victimele Holocaustului.

 

La Chișinău va avea loc Conferința privind protecția minorităților naționale

La data de 22 decembrie curent, ora 16.00, în incinta sediului "SUMMIT" (str. Tighina 49/3) etajul 2, va avea loc Conferința privind protecția minorităților naționale. Evenimentul este organizat de către Biroul Relaţii Interetnice, în parteneriat cu Consiliul Coordonator al conaţionalilor ruşi, cu prilejul celor 15 ani de la adoptarea Legii Republicii Moldova cu privire la drepturile persoanelor aparţinînd minorităților naționale și la statutul juridic al organizațiilor lor.

 

Igor Dodon: Curtea Constituțională a confirmat legalitatea votului majorităţii cetăţenilor în scrutinul prezidențial

Astăzi, îndată ce Curtea Constituţională a validat alegerile prezidențiale din 13 noiembrie, curent, Preşedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon a susţinut un briefing.

Socialiştii au înaintat o moţiune simplă de cenzură împotriva activităţii ministrului Educaţiei, Corina Fusu

Astăzi, în cadrul şedinţei Parlamentului RM, fracţiunea PSRM a înaintat o moţiune simplă de cenzură împotriva activităţii ministrului Educaţiei, Corina Fusu, care a permis o serie de încălcăro grave în cadrul ministerului pe care îl conduce.

Deputaţii socialişti: Guvernarea intenţionează să majoreze tarifele la energia termică şi electrică cu cel puţin 30 la sută. Socialiştii vor face totul ca să nu admită acest fapt.

Astăzi deputaţii în Parlamentul RM din fracţiunea PSRM, Vladimir Golovatiuc, Vlad Batrîncea şi consilierul municipal socialist, Alexandru Comarov au susţinut o conferinţă de presă cu tema: ”Majorarea tarifelor. Genocidul social continuă”, prin care au atenţionat societatea că Guvernarea intenționează să majoreze semnificativ tarifele la energia termică şi electrică începînd cu 1 ianuarie 2017 . Socialiştii au declarat că vor întreprinde toate măsurile posibilie pentru a nu admite aceste lucruri.

Socialiștii vor vota pentru transferul competenței de numire a Procurorului General către Președintele țării

Astăzi a avut loc şedinţa fracţiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova în cadrul căreia au fost puse în discuţie mai multe chestiuni importante, inclusiv a fost examinată poziţia privind iniţiativa de transfer a competenţei de numire a Procurorului General către Președintele țării.


Autentificare

Ai uitat parola? | Cont nou

Studii

Aplică acum la Programul de sporire a calificării managerilor Moldova - Austria
Scopuri și rezultate Programul 2016 constă din două etape. Pe parcursul  primei etape...
Seminar aplicativ-practic "Vanzari on-line", 25-26 februarie 2016
Centrul de formare antreprenoriala Va invita la seminarul "Intensificarea vanzarilor on-line", planificat pentru...
Aplica la Programul de sporire a calificarii managerilor Moldova-Germania
Acum puteţi aplica la Programul de  pregătire şi perfecţionare a managerilor  Moldova-Germania...
HR-Инжиниринг. Важные аспекты построения современной модели управления персоналом
Формат : Learning by doing ! Тренинг, обеспечивающий активный диалог...
Sesiuni deschise cu expert SES, organizate de Centrul de formare antreprenorială
Centrul de formare antreprenorială din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova anunţă...

Joburi

Asociația Promo-LEX anunță concurs de angajare în cadrul Programului Democrație, Transparență și Responsabilitate
Nr. ref. 4 din 04.08.2016 Asociația Promo-LEX anunță concurs de angajare pentru mai multe posturi vacante...
CJI angajează doi experți naționali pentru analiza legislației din domeniul publicității
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunță angajarea a doi experți naționali pentru evaluarea cadrului...
Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova anunţă competiţie deschisă pentru funcția de Director al Centrului de Mediere
Ca parte a unui proect finanțat de Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare, Camera de Comerț și...
I.P. ”Clinica Juridică Universitară” anunță angajarea unui asistent de proiect
INSPECȚIA SOCIALĂ , anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei publice vacante de: Inspector -  1 funcție...
I.P. ”Clinica Juridică Universitară” anunță angajarea unui asistent de proiect
I.P. ”Clinica Juridică Universitară” din mun. Bălți, implementează proiectul ...
3 alerte trimise
1843 comunicate de presa
97093 evenimente
97 joburi
55 studii