Termeni şi condiţii

Descrierea serviciului agenda.md

Este un serviciu de publicare, găzduire și distribuire a evenimentelor, comunicatelor de presă, ofertelor de studii și joburi emise de orice instituție, companie din Republica Moldova.

În același timp site-ul www.agenda.md este un instrument util și eficient de comunicare și monitorizare pentru instituțiile mass-media, agențiile de PR, agențiile de publicitate, ONG-uri, companii și publicul larg.

Înregistrare

Pentru utilizarea acestui serviciu utilizatorii trebuie să se înregistreze pe site-ul www.agenda.md și să-și creeze un cont. Având în vedere importanța și responsabilitățile ce decurg din activitatea de informare publică, în vederea confirmării identității emitenților de evenimente, comunicate de presă, oferte de studii și oferte de muncă, la completarea formularului de înregistrare rugăm ca utilizatorii să furnizeze date veridice și exacte.

Contul devine activ numai după validarea telefonică a datelor din formularul de înscriere. Echipa Agenda.md contactează utilizatorii la numărul de telefon indicat în formularul de înscriere.

Pentru utilizatorii Free, contul devine activ după validarea datelor din formularul de înregistrare.

Pentru utilizatorii Publisher, Events sau Premium, contul devine activ numai după ce un reprezentant al Redacției Agenda.md va lua legătura cu ei. Serviciile sunt contra plată și contul devine activ numai după încheierea unui contract.

În cazul furnizării unor date neveridice în formularul de înregistrare, Agenda.md își rezervă dreptul de a suspenda sau desființa contul dumneavoastră și de a refuza toate încercările curente sau viitoare de folosire a serviciului.

Tipurile de utilizatori

Înregistrându-vă pe site-ul www.agenda.md aveți posibilitatea să alegeți unul dintre 4 categorii de utilizatori:

  • Free
  • Publisher
  • Events
  • Premium

Utilizatorii Free primesc prin e-mail newsletterul cu evenimente, comunicate de presă, oferte de studii și oferte de muncă.

Utilizatorii Publisher au posibilitatea atât să publice evenimente, comunicate de presă, oferte de studii și oferte de muncă, cât și să primească newsletterul.

Utilizatorii Events au posibilitatea să primească newsletterul seara cu evenimentele de a doua zi. Plus au acces la evenimentele publicate pe site-ul www.agenda.md și le pot vizualiza cu 7 zile înainte.

Utilizatorii Premium au posibilitatea atât să publice evenimente, comunicate de presă, oferte de studii și oferte de muncă cât și să primească newsletterul seara cu evenimentele de a doua zi. Au acces la evenimentele publicate pe site-ul www.agenda.md și le pot vizualiza cu 7 zile înainte.

Obligaţiile utilizatorilor la postarea informațiilor

Pentru a folosi serviciile oferite de Agenda.md, utilizatorul trebuie să fie de accord ca nici unul dintre informațiile pe care le publică pe site să nu aibă caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultător, defăimător, obscen sau indecent, să nu fie supus oprobiului public, să nu încurajeze sau promoveze acţiuni violente ori ilegale, să nu încalce reglementările legale în vigoare şi să nu încurajeze ura unei anumite categorii umane, profesionale etc.

Conținutși responsabilități

Informația accesibilă utilizatorilor www.agenda.md provine din surse externe multiple, nefiind generate de www.agenda.md.  Din acest motiv Agenda.md nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul evenimentelor, comunicatelor, ofertelor de studii și ofertelor de joburi, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora. Responsabilitatea conținutului publicat pe www.agenda.md revine în exclusivitate autorului.

Agenda.md își asumă responsabilitatea pentru conținutul informațiilor publicate direct de Redacția Agenda.md.

Întreaga responsabilitate pentru acuratețea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea și calitatea oricărei informații publicate pe www.agenda.md este asumat de către Utilizator.

Agenda.md nu oferă niciun fel de garanție referitoare la orice eveniment, comunicat, ofertă de studii, joburi prezent sau accesat prin intermediul Site-ului. Agenda.md nu poate fi trasă la răspundere, în niciun mod și în nicio măsură, pentru corectitudinea acestor comunicate, pentru orice întârzieri, inadvertente, erori sau omisiuni în ceea ce privește informația ori transmiterea sau publicarea integrală ori parțială a acestora, pentru respectarea drepturilor de autor și a drepturilor conexe și a oricăror alte drepturi, ori pentru legalitatea sau decența evenimentelor, comunicatelor, ofertelor de studii și joburi publicate pe site sau aflate în orice altă legătură cu acestea.

Agenda.md își rezervă dreptul de a refuza publicarea evenimentelor, comunicatelor de presă, ofertelor de studii și de muncă din orice motiv, inclusiv, dar fără a se limita la, conținut care promovează servicii sau produse concurente, conținut cu tentă sexuală sau care încurajează practici ilegale.

Modificarea site-ului

Agenda.md își rezervă dreptul de a modifica, oricând și în orice mod, orice secțiune de pe www.agenda.md, potrivit propriei sale opțiuni discreționare, fără a fi obligată să justifice în vreun mod modificarea, fără nicio notificare prealabilă și fără a fi obligată să îndeplinească altă formalitate față de utilizatori.

Agenda.md își rezervă dreptul de a elimina în orice moment de pe site orice eveniment, comunicat, ofertă de studii sau de muncă sau de a suspenda pe durata decisă discreționar de către Agenda.md dreptul utilizatorului de a folosi, în întregime sau în parte serviciile ori de a accesa site-ul, din orice motiv, inclusiv, dar fără a se limita la: primirea oricărei reclamații sau acuzații din partea oricăror terți sau autorități, în orice alt caz în care Agenda.md consideră că Utilizatorul a încălcat prevederile din termeni și condiții ori există orice suspiciuni în acest sens. În toate cazurile în care Agenda.md va aplica oricare dintre măsurile mai sus prevazute, ea va avea dreptul să justifice măsura dacă va considera acest lucru necesar sau oportun, fără a avea nicio obligație în acest sens.

Autentificare

Ai uitat parola? | Cont nou

Studii

Aplică acum la Programul de sporire a calificării managerilor Moldova - Austria
Scopuri și rezultate Programul 2016 constă din două etape. Pe parcursul  primei etape...
Seminar aplicativ-practic "Vanzari on-line", 25-26 februarie 2016
Centrul de formare antreprenoriala Va invita la seminarul "Intensificarea vanzarilor on-line", planificat pentru...
Aplica la Programul de sporire a calificarii managerilor Moldova-Germania
Acum puteţi aplica la Programul de  pregătire şi perfecţionare a managerilor  Moldova-Germania...
HR-Инжиниринг. Важные аспекты построения современной модели управления персоналом
Формат : Learning by doing ! Тренинг, обеспечивающий активный диалог...
Sesiuni deschise cu expert SES, organizate de Centrul de formare antreprenorială
Centrul de formare antreprenorială din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova anunţă...

Joburi

Asociația Promo-LEX anunță concurs de angajare în cadrul Programului Democrație, Transparență și Responsabilitate
Nr. ref. 4 din 04.08.2016 Asociația Promo-LEX anunță concurs de angajare pentru mai multe posturi vacante...
CJI angajează doi experți naționali pentru analiza legislației din domeniul publicității
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunță angajarea a doi experți naționali pentru evaluarea cadrului...
Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova anunţă competiţie deschisă pentru funcția de Director al Centrului de Mediere
Ca parte a unui proect finanțat de Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare, Camera de Comerț și...
I.P. ”Clinica Juridică Universitară” anunță angajarea unui asistent de proiect
INSPECȚIA SOCIALĂ , anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei publice vacante de: Inspector -  1 funcție...
I.P. ”Clinica Juridică Universitară” anunță angajarea unui asistent de proiect
I.P. ”Clinica Juridică Universitară” din mun. Bălți, implementează proiectul ...
3 alerte trimise
1843 comunicate de presa
97093 evenimente
97 joburi
55 studii